chlorofyl

Work at home Hotels worldwide Travel guide Insurance Toner Loans Debt Mortgage


europe searchengine, europe internet guide, europe portal, visit europe, travel europe

Topic: chlorofyl

Google
Web www.ugamedia.com
 

Chlorella - boordevol chlorofyl!
In de natuur kun je chlorofyl terugvinden in het bladgroen van planten. De sterkste bron van chlorofyl is nog altijd Chlorella.
Deze zoetwater alg zit boordevol chlorofyl en bevat daarnaast
ook nog een grote hoeveelheid vitamines, mineralen en aminozuren.
Uniek is de Chlorella growth factor, deze stof helpt het lichaam met
het verwijderen van zware metalen zoals kwik (vullingen) en lood.

Chlorofyl - CZ
Chlorofyl is het pigment dat groene planten hun kleur geeft. Qua structuur is chlorofyl te vergelijken met hemoglobine, de stof die zuurstof door de aderen vervoert. Het verschil tussen beide is dat chlorofyl een magnesiumkern heeft en hemoglobine een ijzerkern. Chlorofyl stelt planten in staat licht te absorberen en met de daaruit verkregen energie kooldioxide en water om te zetten in koolhydraten, een proces dat fotosynthese wordt genoemd. Chlorofyl wordt van oudsher in de kruidengeneeskunde toegepast.

Chlorophyl - Wikipedia
Chlorofyl is de groene bladkleurstof van planten die zich in chloroplasten bevindt en met behulp waarvan zij licht opvangen en de energie daarvan omzetten in chemische energie die wordt gebruikt voor fotosynthese. De groene kleur van chlorofyl is toe te schrijven aan de sterke absorptie die het vertoont in het rode en blauwe deel van het spectrum: alleen de groene kleur wordt teruggekaatst. Chlorofyl heeft de eigenschap de energie van licht, meestal zonlicht, bruikbaar te kunnen maken voor de fotosynthese. Dit is een proces waarbij uit kooldioxide en water koolhydraten en zuurstof ontstaan

Amerika in de ban van Chlorofyl
waar of niet waar, amerika is in de ban van het groene goedje. topmodellen en actrices drinken er gul van voor een mooiere huid. bovendien zou het plantaardige spul extra energie geven (en zelfs rimpels verminderen). chlorofyl is inmiddels hard op weg om vast bestanddeel in anti aging crèmes en hydraterende maskers te worden. een ware chlorofylrage!

 

 

Choose another topic

A B C D E F G H I J K L M
N O P Q R S T U V W X Y Z

Popular topics
Business | Clipart | Jobs | Real estate | Antivirus | Computer | Health